Waarom sponsoren

Sponsoring van De Runnersworld Brabantse Wal Marathon, of een van de onderdelen daarvan, biedt u een de gelegenheid een grote doelgroep te bereiken: sporter, recreant, familielid, toeschouwer, business-to-business. Tevens kan sponsoring van een lifestyle evenement voor het goede doel: Fight Cancer bijdragen aan het imago van uw bedrijf.

Er is grote ervaring met organisatie van een evenement dat een vaste plek verwerft op de kalender binnen de stad, cq regio. Met De Runnersworld Brabantse Wal Marathon stellen we ons ten doel een topevenement op de (loop)kalender te worden. De eerste 8 edities waren succesvol met vanaf het begin ca. 1000 inschrijvingen over alle afstanden.

Ook in 2019 zullen er op en rond de start- en finishlocatie, Sportpark Rozenoord allerlei activiteiten zijn voor deelnemers en toeschouwers.

Atletiekvereniging SPADO, met de know-how van organisatie van loopevenementen zoals de Bergse Monumentenloop en de Halve van Bergen ( voorheen Bergse Havenloop) en van het EK atletiek voor G-atleten in juni 2014, staat garant voor een goede wedstrijdorganisatie.