Online inschrijven

Inschrijven

De voorinschrijving start op 01-01-2019 en loopt tot (datum volgt). Daarna geldt het tarief van de na-inschrijving (datum volgt) .

Zo spoedig mogelijk na de wedstrijd treft u de uitslagen hier (link volgt).

Er kan op de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang van desbetreffende start worden ingeschreven.

Klik hier (link volgt) om in te schrijven!

*Voor deelnemers die niet met IBAN en/of BIC kunnen inschrijven : stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Athletes from other countries ( except Belgium and other European countries: see above): please send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor de deelnemerslijst

Startnummers:

Startnummers worden niet toegestuurd.

Ophalen startnummers:

Startnummers (inclusief ingebouwde chip) kunnen worden afgehaald bij Runnersworld Bergen op Zoom - Lindenbaan 2 te Bergen op Zoom op:

-vrijdagavond 31 mei 2019 (tijd volgt)

-zaterdagmiddag 1 juni 2019  (tijd volgt)

Dit scheelt je wachttijd op de wedstrijddag zelf en zeker voor iedereen uit de omgeving van Bergen op Zoom een aanrader. Je kunt natuurlijk ook komen ophalen voor je familie, vrienden of kennissen.
Tot slot kun je de startnummers ophalen op de dag zelf tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

Schrijf je nog in op vrijdag 31 mei dan ligt je startnummer klaar op 1 juni bij Runnersworld. In alle andere gevallen, of als je je nummer niet bij Runnersworld hebt opgehaald, kun je het startnummer ophalen bij AV SPADO op de wedstrijddag.