Deelnemers ABC

Afhaalpunt: Bij AV SPADO kunnen startnummer afgehaald worden op de wedstrijddag. Van te voren kunnen nummers afgehaald worden bij Runnersworld in Bergen op Zoom. Informatie over dagen en tijdstippen wordt van te voren bekend gemaakt.

Afstanden: Marathon, Halve Marathon, 10 KM, 5 KM, Kidsrun ( begeleider mag meelopen). Wandelen: halve marathon.

Annuleren: Er wordt geen restitutie verleend. Deelname kan ook niet naar een volgend jaar opgeschoven worden.

Contact: Zie de pagina contact in het menu

Deelnemerslijst: De lijst met ingeschreven deelnemers wordt geplaatst op de pagina inschrijven.

Douches: Er zijn kleedkamers met douches beschikbaar op het sportpark.

Drankposten: Er zal om de 5 km een drankpost ingericht worden en ook na de finish zal drank beschikbaar zijn. De exacte drankpunten ( water / sportdrank / fruit) worden nog aangegeven op de routes. (zie: Parcours en de links naar de diverse afstanden). Nadere informatie staat onder Medische begeleiding.

Aangezien we overwegend in de natuur lopen verzoeken we u bekertjes, sponzen, afval e.d. ALLEEN bij posten of direct bij Km bordjes achter te laten om opruimen te vergemakkelijken en te voorkomen dat we afval achterlaten in de natuur.

EHBO: Zowel bij start/finish als langs de route zullen voldoende EHBO voorzieningen aanwezig zijn. Zie onder : Medische begeleiding.

Eten en drinken: Zowel voor als na de wedstrijd en voor de toeschouwers zal er te eten en te drinken te verkrijgen zijn in het SPADO clubhuis d'n Assieschuif en op het evenemententerrein.

Evenemententerrein: AV SPADO. Zie Locatie en bereikbaarheid.

Goede doel: Fight Cancer. Je kunt doneren bij inschrijving of zelf een actie starten voor het goede doel.

Informatiestand: AV SPADO, Runnersworld en meer op het evenemententerrein

Inschrijven: Zie Inschrijven in het menu . Er is een na-inschrijving op de dag zelf voor alle afstanden, tot 30 minuten voor de start van desbetreffende afstand.

Kleedgelegenheid: Er zal een voor heren en dames gescheiden ruimte zijn om om te kleden in kleedkamers op het sportterrein.

Marathonclinics: Zie verdere informatie bij SPADO.

Loopgroepen: Voor opstartgroepen en instroom Marathontrainingen kan contact opgenomen worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Medaille: Voor iedere deelnemer die de finish haalt ligt bij de finish een medaille klaar.

Overnachten: In de omgeving kun je op diverse plaatsen overnachten. Informeer bij het VVV.

Parcours: Zie Parcours in het menu. Daarop staan links naar afstandmeten.nl. Het parcours is NIET GEHEEL VERKEERSVRIJ, wel verkeersluw. U dient de normale verkeersregels en aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen.

Parkeren: In de directe omgeving zal voldoende parkeergelegenheid aanwezig zijn.

Prijsuitreiking: de tijden van de prijsuitreiking per afstand worden opgenomen onder het tabblad Programma in het menu. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op het evenemententerrein.

Prijzen: Er worden prijzen uitgereikt aan de overall winnaars per afstand. ALLEEN bij de Marathon kennen we naast de overall prijzen voor de categorie mannen en vrouwen, ook per leeftijdscategorie een eerste prijs toe.

  • Bij de Halve marathon ontvangen de eerste 3 heren en de eerste 3 dames een prijs.
  • Bij de 10 km, 5 km, en kidsrun worden aparte prijzen voor de dames en heren cq. jongens en meisjes uitgereikt. De eerste 3 ontvangen een prijs.
  • In de uitslagenlijsten zijn wel voor de afstanden de uitslagen per leeftijdscategorie terug te zien.

Aangezien het evenement ten bate van het goede doel georganiseerd wordt, is er voor gekozen beperkt aantal prijzen toe te kennen. We kennen GEEN prijzengeld toe.

Routebeschrijving: onder Locatie en bereikbaarheid.

Starttijden: zie Programma in het menu

Startnummers: De gekleurde sticker op het startnummer correspondeert met de kleur op de kilometerbordjes die elke 5 km langs de route staan.

Startnummers (inclusief ingebouwde chip) kunnen worden afgehaald bij Runnersworld Bergen op Zoom Lindenbaan 2 te Bergen op Zoom. Nadere informatie volgt.

Dit scheelt je wachttijd op de wedstrijddag zelf en is zeker voor iedereen uit de omgeving van Bergen op Zoom een aanrader. Je kunt natuurlijk ook komen ophalen voor je familie, vrienden of kennissen.
Ook kun je de startnummers ophalen op de dag zelf, op het evenemententerrein, tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

Schrijf je nog in op vrijdag 31 mei, dan ligt je startnummer klaar op 1 juni bij Runnersworld. In alle andere gevallen, of als je je nummer niet bij Runnersworld hebt opgehaald, kun je het startnummer ophalen bij AV SPADO op de wedstrijddag.

Startvak: Een aantal starts vinden vlak na elkaar plaats. Ga pas het startvak in als omgeroepen wordt dat het toegankelijk is voor jouw startgroep / afstand.

Tijdslimiet: zie Wedstrijdregelement en Programma. Voor de Marathon geldt een extra limiet bij km 31: de tijdslimiet waarop je daar uit de wedstrijd gehaald wordt volgt.

Toiletten: Aanwezig op het sportpark

Uitslag: Zo spoedig mogelijk na de wedstrijd zal de link naar de uitslagen op de site geplaatst worden.

Verkeersmaatregelen: Als er specifieke verkeersmaatregelen worden genomen zullen deze opgenomen worden op de site. Check dus van te voren of er nog nieuws is.

Wandelen: Dit jaar kunnen maximaal 100 deelnemers de route van de halve marathon wandelen.

Wedstrijdregelement: Zie het wedstrijdregelement